Artikel / Nyheter

The Kooks, Jake Bugg och NONONO till Bråvalla

Jake_4

Idag gick Bråvallafestivalen ut med ett antal nya artister, bland annat albumaktuella The Kooks, Jake Bugg och svenska indiepopstjärnskottet NONONO som stod för förra sommarens skönaste vissellåt, Pumpin Blood. Med detta släpp stärker Bråvalla sin redan starka line-up som sedan tidigare innehåller bland annat Kings of Leon, Mando Diao och The Hives.

FVI kommer alltid vara besvikna på FKP Scorpio efter flytten av Hultsfredsfestivalen. Sådana här släpp, som i stort sett tvingar oss att behöva trängas med Avicii-älskande “sköna grabbar” i linne i sommar, gör inte saken bättre. Nu får man dock ha tålamod och se den här sommaren som ett mellanår i FKPs Sverigesatsning. I och med att Hultsfred lagts ned och den nya festivalen som ska fylla tomrummet inte öppnar förrän 2015 blir sommaren 2014 utan en varkligt nischad indiefestival. Denna typ av bokningar kommer förhoppningsvis gå till den nystartade, lite mer indieinriktade festivalen i Stoxa nästa år. FVI ser fram emot att kunna se band av Kings of Leons dignitet, utan att behöva ta med hörselskydden till den efterföljande Axwellkonserten.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s