Albumnyheter / Artikel / Lyssna

Weaves släpper ny låt från kommande EP

weaves.1 Vi har tidigare skrivit om det experimentella Toronto-bandet Weaves i FVI Introducerar. Under tisdagen släppte man sin tredje singel och avslöjade också att den är tagen från en kommande självbetitlad EP som släpps på Buzz Records den 1 april.

På singeln Buttercup fortsätter Jasmyn Burke och Morgan Waters att visa deras kreativa bredd när man denna gång rör sig i gränslandet mellan noise och pop. Burkes bjuder oss som vanligt på sin karaktäristiska sångröst som ännu inte slutat charma oss, lyssna på den nya låten här nedan.

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s