Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Jungle firar skivkontrakt med ny singel

2013Jungle_Press_081013Way Out West-aktuella Jungle är en av Londons just nu hetaste akter. Kollektivet som i oktober släppte den suveräna EP:n The Heat gick länge under hemlig identitet, detta i kombination med den fantastiskt nyskapande musiken gjorde inte hypen och mystiken mindre kring Jungle. Frontmännen går under namnen J och T, länge var den enda bild som fanns på bandet den pressbild du ser ovan men i samband med att man i januari blev signade av XL Recordings avslöjade kollektivet samtliga sina sanna ansikten.
jungle_wide-8aadd867722ad958e7161bb1cb411a09d66ce5f3-s40-c85Under onsdagen blev det officiellt klart att det tidigare Chess Club Records-bandet släpper sitt debutalbum på just XL Recordings och det firades med en ny singel. Zane Lowe premiärspelade (som vanligt) den nya låten som går under namnet Busy Earnin. Lyssna på singeln här nedan och missa för guds skull inte detta spännande kollektiv på Way Out West i sommar.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s