Albumnyheter / Artikel / Nyheter

The Horrors med ny musik på måndag?

1948251_582530851839615_1164374510_nThe Horrors har länge talat om uppföljaren till bandets hyllade album Skying som släpptes 2011. Under förra veckan bekräftade bandet att man var klar med inspelningarna till sitt fjärde album och att endast detaljer återstod innan det skulle släppas. Under fredagen la bandet upp en bild på sina sociala medier med det tydliga budskapet “Three”, denna bild följdes upp av bilden du ser ovan under natten till lördag.

Med tanke på förutsättningarna behöver du inte vara någon Sherlock Holmes för att dra slutsatsen att vi får höra nytt efterlängtat material från bandet på måndag. Den största frågan är huruvida det endast bjuds på en singel eller om Horrors väljer att hoppa på Beyoncé-trenden och släppa albumet helt utan tidigare information?

Den som lever får se.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s