Artikel / FVI Introducerar

#16: Fé

68426_575351295889597_2139948100_nNamn:
SoundcloudFacebook

Fé har genom sin mäktiga musik påbörjat en stadig väg mot storhet i såväl sound som karriärsmässigt. London-duon har redan fått Nick Caves ögon på sig och med det kommande släppet på Generator 50/50 / Turn Your Light On ger man tydliga besked om bandets enorma potential.

Under 2013 års varmaste tid släppte Fé sin debutlåt Time som var producerad av Luke Smith (Foals, Depeche Mode) som passade sommarvärmen löjligt perfekt. Man har sedan dess fortsatt att samarbeta med producenten och tagit vara på den värme som gjorde Time till en av fjolårets vackraste låtar. Fé lyckas trots att de aldrig riktigt når klimax i sina låtar skapa en enormt mäktig och stämningsfull upplevelse.

Den 31 mars släpps officiellt dubbelsingeln och vi längtar redan efter mer av Fés vackra, jordnära vara.

Ett av FVIndies syften är att lyfta fram nya band och artister som annars inte får publicitet i Sverige, detta gör vi genom att introducera tre nya band i veckan. Ett roligt men krävande uppdrag, om du vill bidra tar vi mer än gärna emot tips. Samtliga band som fått denna ära hittar du i arkivet.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s