Artikel / FVI Introducerar

#23: All We Are

fullNamn: All We Are
Soundcloud ~ Twitter ~ Facebook

2012 spelade All We Are in EP:n We Hunt i en kyrka och en skola i Liverpool, resultatet blev fyra atmosfäriska indie-folk låtar. Det var varken jättespännande eller katastrofalt dåligt, men det fångade inte riktigt. Ifjol gav man ifrån sig den betydligt mer psykadeliska Utmust Good och det började nu likna något. När man under förra veckan släppte Feel Safe var förvandlingen komplett och Liverpoolbandet är nu ett av de mest spännande på sin nya scen.

Vilka är då All We Are? Vi har Gur Girkling från Norge, Richard O’Flynn från Irland samt Luios Santos från Brasilien. Inga konstigheter med andra ord. Bandet har själva valt att beskriva sig som Bee Ges på diazepam vilket märkligt nog är det närmsta vi troligtvis kan komma att förklara det nyskapande tillbakalutade funkiga sound trion nu landat i.

Feel Safe är helt enkelt årets hittills mest intressanta låtar och med tanke på hur utvecklingen varit för det nu Domino-signade bandet råder det inga tvivel om att än större saker kan vara att vänta. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta lika länge på kommande material då det enda vi vill veta är vad All We Are gör härnäst.

Ett av FVIndies syften är att lyfta fram nya band och artister som annars inte får publicitet i Sverige, detta gör vi genom att introducera tre nya band i veckan. Ett roligt men krävande uppdrag, om du vill bidra tar vi mer än gärna emot tips. Samtliga band som fått denna ära hittar du i arkivet.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s