Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: The Orwells – Southern Comfort

The Orwells har lagt ut ännu en låt från sin kommande skiva Disgraceland som släpps den 2 juni på Canvasback/Atlantic. På albumet har Chicagobandet fått hjälp utav bland annat Jim Abbiss som bland annat legat bakom Arctic Monkeys och Kasabians första skivor. Det finns en del som talar för att The Orwells kan gå samma väg som just dessa.

Nya låten går under namnet Southern Comfort och fortsätter att bjuda på oemotståndlig rock med refränger som skapta för energiska spelningar. Det kommande albumet fortsätter  med andra ord att se väldigt spännande ut på förhand.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s