Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Colleagues – Tears

Stockholmsbandet Colleagues uppmärksammades för första gången i slutet av 2012 med tidiga demos som fick bloggar världen över att rikta ögonen mot bandets glädjespridande pop. 2012 års verk följdes upp av ett samarbete med den australienska filmskaparen Benjamin Dowie vilket resulterade i videon Sea Creatures.

Colleagues är nu glädjande nog tillbaka och ett första officiellt är att vänta den 14 april genom dubbelsingeln Tears/Parents House In Stereo Records. Under förra veckan delade man med sig av första halvan som genom sin Phoenix-pop inte försvagar vårkänslorna. Det här är musik att må bra till.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s