Artikel / FVI Introducerar

#29: Cosmo Sheldrake

Cosmo- 4 (low res)Namn: Cosmo Sheldrake
Soundcloud ~ Twitter ~ Facebook

Cosmo Sheldrake är 24 år gammal, när han inte spelat live med Johnny Flynn and the Sussex Witt, hållt i en kör, varit musiklärare, lett  workshops och läger om miljömedvetenhet har han också skapat en underlig och intresseväckande pop.

Det är få instrument Sheldrake inte kan hantera, detta har den Londonbaserade producenten utnyttjat som en galen vetenskapsman och lagt ut fantastiska låtar på sin Soundcloud. Nu är det äntligen dags för den officiella debutsingeln då Transgressive Records ger ut The Moss backad av Solar den 21 april, två fantastiska spår.

Sheldrake har redan med all rätt ett relativt stort följe, detta är föga förvånande då det helt enkelt är svårt att sluta lyssna på honom när man väl börjat. Med sin enorma kreativitet och minst sagt höga ambitionsnivåer blir varje alster något unikt samt spännande att upptäcka. 

Den multi-instrumentella figuren kanske aldrig kommer nå ut till alla, det som dock är säkert är att den excentriska musiken som 24-åringen skapar alltid kommer ha något intressant, närmast fascinerande, att erbjuda. Det räcker gott och väl.Ett av FVIndies syften är att lyfta fram nya band och artister som annars inte får publicitet i Sverige, detta gör vi genom att introducera tre nya band i veckan. Ett roligt men krävande uppdrag, om du vill bidra tar vi mer än gärna emot tips. Samtliga band som fått denna ära hittar du i arkivet.

 

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s