Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Wilderness – Hold On

Jämtlandstrion Wilderness avslutade fjolåret med att släppa debutsingeln Vallsundet tillsammans med en otroligt snygg video. Med endast två veckor kvar till första livespelningen ger man nu ifrån sig Hold On,i samband med detta meddelar man också att debut-EP:n är färdigställd och förväntas släppas innan sommaren.

Precis som bandets första alster ackompanjeras den drömska ljudbilden med Systerskaps Sabina Wärme på sång, även denna låt kommer med en fin video regisserad av Linus Johansson. Hold On behandlar enligt bandet själva att se saker runt omkring sig själv falla – samtidigt som inget händer” och med nya singeln tar man stora kliv mot ett alltmer komplett och säkert sound som är svårt att inte ryckas med i. Ringa in den 25 april i kalendern och anteckna Walla Scen som är platsen där Wilderness allra första livespelning äger rum.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s