Artikel / Nyheter

The Libertines ser ut att återförenas

1613874_492538217535751_3394015221738021512_n

Den 7 juni 2004 gjorde Libertines fulla line-up sin sista spelning för den legendariska och turbulenta eran som var bandets avslutande år, efter det fortsatte man en kort period att ge konserter utan Pete Doherty och släppte även sitt lysande andra album. Förutom den korta återföreningen 2010 har de som fortsatt att förälskas i det ikoniska bandet inte fått uppleva det fenomen som är en Libertines-konsert. Tio år efter splittringen ser det nu ut att ändras på den saken.

Pete Doherty sade i en intervju till israeliska Ynet att han tackat ja till en spelning med Libertines i juli som skulle hållas på Hyde Park. Han sade; “I don’t know if I’m supposed to even tell you this, but we were offered to reform the Libertines for a show this July in Hyde Park. I got the call just yesterday. Well, I said yes. The thing is when I think about it now it was kind of a strange answer because I think in most days if you asked me the same question I would say no, but recently I tried to call Carl and couldn’t reach him.”.

Carl Barat har nyligen format sitt nya band The Jackals och Pete Dohertys ord till media är inte den mest trovärdiga källan. Under söndagen ökade dock hoppet när bilden du kan se ovan publicerades på Libertines officiella Facebooksida som under lördagen även lade upp statusen “Albion???”.

Kanske ska vi våga drömma ändå.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s