Artikel / Lyssna / Nyheter

17-åriga Japanese Wallpaper tillbaka med besked

Gab Stram bor i Melbourne och är 17 år, men han är inte som vilken annan 17-åring som helst. 2013 släppte han under sitt artistnamn Japanese Wallpaper singeln Breathe In (ft. Wafia) som fått nästan 200 000 spelningar på Soundcloud och uppmärksammades av bland annat Bombay Bicycle Club och Gotye.

Nu är den 17-åriga producenten tillbaka med en ny singel i form av Waves där han får hjälp av Pepa Knight. Alstret är ännu en uppvisning i hjärtskärande elektronisk downtempo-musik som gör det svårt att på ett vackert sätt drömma sig bort. Japanese Wallpaper är ett uppenbarligen väldigt ambitiöst och moget projekt, Gab Stram har framtiden framför sig – det råder det inga tvivel om.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s