Albumnyheter / Artikel / Nyheter / Titta

Datum för Jungles debutalbum satt

En av, om inte den mest, spännande akt 2014 har att erbjuda satte under fredagen datum för sitt debutalbum. Det handlar givetvis om Jungle vars självbetitlade debut släpps via XL Recordings den 14 juli.

Albumet från det Way Out West-aktuella kollektivet innehåller 12 spår där tidigare briljanta låtar i form av Busy Earnin’, The Heat, Platoon, Drops och Lucky I Got What I Want ingår. I väntan på ett av årets mest efterlängtade album finns förutom de suveräna spår man hittills släppt ifrån sig även en trailer som går att se här ovan.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s