Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

TITTA: Doherty & Barat spelar gammal Libertines-låt i Barcelona

Den 5 juli i Hyde Park står The Libertines för 2014 års kanske största återförening, det ikoniska och skandalomsusade bandet har tidigare pratat om att nytt material eventuellt kan vara på ingång. I helgen befann sig frontfigurerna Peter Doherty och Carl Barat på baren Can Pau i Barcelona, på terassen beslutade sig Doherty för att plocka fram guran och tillsammans “framförde” de det gamla Libertines-demot The Domestic. Allt hamnade på film och det dröjde så klart inte länge innan det fanns uppe på nätet. Visst är det fint att se Pete och Carlos tillsammans igen?

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s