Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

Asha Ali tillbaka med nytt album i höst

Asha Ali har sedan genombrottet 2005 släppt två album och blivit både Grammis- och P3 Guld-nominerad. Nu är hon tillbaka med mer soulful popmusik genom nya singeln Stop Talking tagen från det tredje studioalbumet som släpps via Hybris i höst.

På nya skivan vid namn Loud And Out Of Spaces har Asha Ali för första gången skrivit musik med andra, och det är inga dåliga namn som kallats in. Peter Morén (Peter, Björn & John), Johannes Berglund (I Break Horses) Jennie Abrahamson (The Knife) och Fredrik Berger (Icona Pop, Agnes) har samtliga varit med och skapat det spännande släpp som vi har att vänta i höst. 

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s