Albumnyheter / Artikel / Nyheter

Pete Doherty med nytt soloalbum på ingång

pete
Doherty har senaste veckorna varit högaktuell i och med återföreningen med Carl John och Gary som The Libertines i sommar. Nyligen annonserades en andra spelning, på Benicàssim i Spanien i juli och det ser ut som om fler spelningar är möjliga.

Nu passar Pete på att rida på vågen av uppmärksamhet och annonserade nyligen att vi kan vänta ett nytt soloalbum från hans sida. Han har bott i Hamburg, spelat i ett tiotal låtar och säger i en intervju med NME att vi kan vänta oss bland annat ett par nyinspelningar av gamla Libs-demos och en låt tillägnad Amy Winehouse. Inget datum för albumet är spikat i nuläget.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s