Artikel / Lyssna / Nyheter

Circa Waves med soundtrack till sommaren


Solen skiner över Sverige och sommaren börjar ta fäste, somrig musik finns det gott om och utbudet har just blivit större. Under förra veckan gick Way Out West-aktuella och superlovande Circa Waves ut med att man släpper Young Chasers som singel, ett soundtrack till värmeböljan. Låten har innan bandet blev signat legat ute på Soundcloud och gör sig minst lika bra utgiven av Virgin/Universal.

Med följer också b-sidan Shoot The Sky och om släppet säger frontfiguren Kieran Shudall; “Young Chasers is one of our most immediate songs, literally. It was written in the morning, the demo was recorded in the afternoon, and put up on soundcloud in the evening, that same night people started playing it on radio”

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s