Albumnyheter / Artikel / Nyheter

Libertines drömmer om nytt album

Allt började med att det ikoniska bandet The Libertines annonserade en återföreningskonsert den 5 juli i Hyde Park. Sedan dess har frontfigurerna Carl Barat och Pete Doherty setts spela gamla demos på Barcelonas gator och ytterligare konserter har annonserats, senast ut en Europaturné som kommer att äga rum i oktober.

Det har tidigare pratats om att nytt material kan vara aktuellt och i en intervju med The Daily Record spär Doherty på de ryktena. “A new record is exactly what we’re talking about, that’s the dream, really,” berättar han för den skotska tidningen och fortsätter “Finish off all those ideas that we never completed back in the day, all those songs we never played for anyone else that have been floating around in the ether. We’re also wanting to try out a few new ideas so it wouldn’t just be old stuff. I don’t want to tempt fate but we both have the desire, so I think it will happen. It’s important to be honest and there’s still a lot we have to say. We’re still relevant.”. 

Med tanke på bandets brokiga historia men samtidigt imponerande två album blir det minst sagt intressant att följa fortsättningen på denna karusell och de två romantikernas återupplivade kärlek till varandra.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s