Artikel / Nyheter / Titta

Se när Jungle gör amerikansk TV-debut

Förväntningarna och kärleken till Jungle inför duons självbetitlade debutalbum är enorma. Till en början byggde mycket kring Jungle på mystik – hur många var medlemmarna och hur såg de ut? Duon J och T antogs vara herrarna på omslaget till The Heat innan allting kastades om i och med Busy Earnin-omslaget då det istället framstod som ett kollektiv, J och T visade sig senare vara två vita dudes vid namn Josh Lloyd-Watson samt Tom McFarland och se ut så här.

Hursomhelst gjorde den Way Out West-aktuella akten sin amerikanska TV-debut under måndagen där sju medlemmar samtliga tydligt visade upp sina ansikten och framförde de två senaste singlarna Busy Earnin samt Time. Det lovar mycket gott även på livefronten från världens just nu mest hypade band vars debutalbum är att vänta den 14 juli.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s