Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

Första smakprovet från Interpols kommande album

New York-bandet Interpol släpper sitt femte album den 8 september, skivan som går under namnet El Pintor är gruppens första sedan att basisten Carlos Dengler lämnade 2010. 2011 valde bandet att ta paus men har under året vaknat till liv igen och annonserade under början av månaden sitt nya album.

Under veckan har vi fått höra det första smakprovet från El Pintor genom en liveversion av Anywhere inspelad i Brixton och upplagd av bandet själva. Det låter inte alltför olikt det Interpol vi lärt känna och som kommer att spela på Roskildefestivalen i sommar.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s