Artikel / Lyssna / Nyheter

Jamie xx hyllar brittisk ravekultur på ny singel

Jamie xx är en just nu väldigt upptagen man, förutom the xx tredje album jobbar han på ett mycket efterlängtat soloalbum. Dubbelsläppet Girl/Sleep Sound sänkte inte förväntningarna på den så obeskrivligt talangfulle britten som spelar på Way Out West i sommar.

I fredags premiärspelade Annie Mac på BBC Radio 1 en ny singel från producenten, singeln går under namnet All Under One Roof Raving och är en homage till brittisk ravekultur som skapades när Jamie xx hade hemlängtan. Samplen är tagen från kortfilmen Fiorucci Made Me Hardcore och produktionen låter lika bra som tidigare släpp.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s