Albumnyheter / Artikel / Nyheter / Titta

Julian Casablancas nya album kostar 27 kronor

Julian Casablancas har förutom ett fåtal spelningar med The Strokes under 2014 lagt fokus på sitt soloprojekt tillsammans med The Voidz. Att ett album varit på gång har vi vetat länge men under måndagen gick New York-sångaren ut med detaljer och en trailer. Albumet går under namnet Tyranny och ges ut via Julians egna bolag Cult Records den 22 september. Plattan kommer i protest endast kosta 27 kronor och titeln förklarar Casablancas på följande vis; “Tyranny has come in many forms throughout history. Now, the good of business is put above anything else, as corporations have become the new ruling body. Most decisions seem to be made like ones of a medieval king: whatever makes profit while ignoring and repressing the truth about whatever suffering it may cause (like pop music, for that matter).”

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s