Albumnyheter / Artikel / Nyheter

Haim tillbaka i studion nästa månad

haim_press_2013-500x333Systrarna Haim skulle egentligen spela på Bråvallafestivalen denna helg, så blev det tillslut inte då man tvingades ställa in på grund av logistiska problem. Dock kommer nu glädjande nyheter för alla som gillar Californiatrion som för BBC Radio 6 kunde avslöja att uppföljaren till 2013 års debutalbum Days Are Gone kommer börja spelas in nästa månad. “We’re going home in a month to start recording. I promise record two won’t come in six years – it’ll come very soon”, sade man till den brittiska radiostationen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s