Albumnyheter / Artikel / Nyheter

The Libertines helt inställda på att spela in nytt material

120222-libertines

Efter att ha återförenats, mest med pengar i siktet, i alla fall om en ska tro på Pete Dohertys intervjuer verkar The Libertines nu trivas bättre än någonsin ihop. Alla i bandet säger att samarbetet fungerar som aldrig förr och fler och fler livedatum annonseras. Innan den gigantiska utomhusspelningen i Hyde Park tillkännagavs två spelningar på Alexandra Palace i september, vilket också kompletterades med ytterligare en när biljetterna tog slut på nolltid.

I denna veckas NME berättar både Pete och Carl att de är inställda på att spela in ett nytt album efter att den här turnén, som bara vekar bli längre och längre, tar slut. De verkar båda vilja samma sak och just nu står en tripp till Tyskland, liknande den de gjorde när de skulle spela in sitt andra album i siktet. Pete säger att han tänker att oktober/november i Hamburg verkar som en rimlig tid att börja fokusera på albumet som enligt Carl kommer 2015 när en tidsplan tvingas ur honom.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s