Artikel

About Girls tillbaka med ny remix

Det har gått tre månader sedan vi senast hörde från About Girls, då var det en duo bosatt i Göteborg som precis släppt ifrån sig två hyllade remixer i form av Rick Astleys Never Gonna Give You Up och NONONO:s sommarplåga från förra året, Pumpin Blood. Numera är den spännande akten inte längre en duo och återvänder med en remix av Sportsmans Usher.

I vår intervju med About Girls berättade eget material förhoppningsvis är att vänta men vi får hittills nöja oss med ännu en remix, och det är inte helt fel. Precis som med tidigare verk lyckas man sätta en egen prägel på de alster man tar sig an och den något hjärtskärande stämningen som fanns i den uppmärksammade Rick Astley-remixen återfinns än en gång.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s