Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

PNKSLM-grundare släpper debutsingel

PNKSLM Recordings visar ofta upp sin bästa sida med fantastiskt kaotiska tillställningar och gav bland annat ut Les Big Byrd monstersingel Back to Bagarmossen med tillhörande EP. En av männen bakom bolaget, Luke, som tidigare varit med i Sex Beet ger nu ut sin debutsingel under namnet Lucern Raze på bolaget. Med Sex Beet var han på turné med bland andra Thee Oh Sees, Black Lips och Best Coast men när man spelade in sitt debutalbum bytte Luke London mot Stockholm där han spenderat senaste åren “broke as hell, working every job imaginable, as well as starting up PNKSLM Recordings” för att citera presstexten.

I den samma går att läsa att ett album skrevs i det övergivna tillstånd som huvudstaden lämnas i varje år kring midsommar, det första vi får ta del av är singeln Sunshine Blues. Det är en minst sagt svängig historia som känns väl kompatibel med det rykte PNKSLM till en viss del byggt upp och lovar gott för såväl framtida fester som album.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s