Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Parla – I’ve Been A Mess

Senast vi hörde från den hyllade sångaren Richard Walters var med det nya projektet Liu Bei, historien bakom det sedan dess mycket hyllade projektet var att Walters var trött på att skapa akustisk musik och valde mellan att lägga ner karriären och starta om på ny kula. Nu verkar det vara raka motsatsen då Richard presenterar ännu ett projekt, Parla.

Tillsammans med producenten Guy Sigworth (Björk, Madonna) bildar Walters nu en duo vars första alster är en modern tappning av American Music Clubs kultlåt I’ve Been A Mess. Mycket av det som är modernt och bra i denna stil går givetvis tillbaka till James Blake och så är även fallet med denna debutsingel från Parla som även arbetat på ett album. De två skickliga männen lyckas kombinera Walters känslosamma sångröst med Sigworths välproducerade och träffsäkra beats vilket gör det till en alldeles lysande, smörig popmaskin.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s