Artikel / Nyheter

Man biten på Arctic Monkeys konsert – Luis Suarez oskyldig?

När Arctic Monkeys förra veckan spelade på den gigantiska Lollapaloozafestivalen blev en man i publikhavet märkligt nog biten, detta trots att bandet inte ens spelade Perhaps Vampires Is A Bit Strong But…. Och märkligheterna slutar inte här. Enligt samtliga rapporter som kommit från Chicago ska Luis Suarez inte ha funnits på plats men polisen säger samtidigt till NBC Chicago att ingen ännu har arresterats för tuggan. Ben Lenet är offret i denna märkliga händelse och berättar själv för källan; “He’s not biting me. He’s clearly trying to bite through me.”. Något som stämmer skrämmande mycket in på Barcelonas blodtörstige nyförvärv.

Tipsa Efterlyst på 08-702 00 90.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s