Artikel / Nyheter

Amy Winehouse blir staty i Camden

800px-Camden_markets_entranceDet har gått över tre år sedan Amy Winehouse hittades död i sitt Camden-hem, men nu står det klart att den ikoniska sångerskan bokstavligen fortfarande är en del av stadsdelen i norra London. En staty av Winehouse kommer att resas på Stables Market och är designad av Scott Eaton och valet av plats var det aldrig någon tvekan om. It’s a great honour to have the statue in the Stables. Amy was an integral part of Camden and still is, so you couldn’t really think of putting a statue for her anywhere else, could you really?, berättar Amys far Mitch för Guardian.

Advertisements

One thought on “Amy Winehouse blir staty i Camden

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s