Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

LYSSNA: Real Lies – Dab Housing

Real Lies fick många ögon på sig under sommarens inledning då man släppte den Jamie xx-uppmärksammade North Circular, en låt som unisont hyllades för sin poetiska skildring av uppväxten i det alternativa storstadsliv bandet förmedlar. Låten var tagen från en dubbelsingel som idag släpps via Marathon Artists, i samband med detta har man avtäckt den andra sidan som går under namnet Dab Housing. Även en video något klichéartat inspelad på ett hustak i östra London följde med alstret som delar det första spårets tema från Londons nya gatupoeter.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s