Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Loston – Drown

Från Perth kommer Loston som genom sina remixer av bland annat James Blake, Sampha och Banks gjort stor succé på det världsomspännande nätverket internet, detta har bland annat lett hela vägen till Slow Magics öron som inkluderade en av australiensarens skapelser i sitt Coachella-set. Förutom remixer har eget material börjat visa sig vilket Drown är det senaste exemplet på, en skapelse som med hiphop-inspirerande beats och varma synthslingor känns väldigt kontemporär och är endast början från producenten som inom den närmsta tiden lovar en hel del nytt material.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s