Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Hjärtekrossarna Grapell skapar landets kanske charmigaste indiepop

Idag, onsdag, släpps officiellt Stockholmsduon Grapells första singel från den kommande EP som är att vänta den åttonde oktober via det svenska bolaget Strangers CandyShaping My Love är ett spår som tar en början i minimalistisk R&B för att sedan brista ut i Emil Erstrands falsett som i princip är omöjlig att inte falla för, som om det inte vore nog där bjuds det på en euforisk avslutning på den knappa fem minuter långa skapelsen. Ett minst sagt växande alster från den såväl internationellt som svenskt hyllade akten som skapar landets kanske charmigaste indiepop. Vill du uppleva hjärtekrossarna Erstrand och Nils Nygårdh på närmare håll är det ett ypperligt tillfälle att ta sig till Lilla Hotellbaren i Stockholm just den 8 oktober då man har releasefest.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s