Albumnyheter / Artikel / Festival / Konserter / Nyheter / Recensioner

Popaganda 2014

popaganda

FVI rapporterar från Eriksdalsbadet och Popaganda. Här finner du samtliga recensioner och rapporter från festivalen, häng också med i vårt Twitterflöde som går att hitta till höger eller via länken nedan.

Vår Twitter
Guide till Popaganda
Spelschema

Recensioner
Nicole Sabouné på Lilla Scen
London Grammar på Stora Scen
The Pains of Being Pure at Heart på Lilla Scen
Wolf Alice på Göta Källare
Vit Päls på Stora Scen
Say Lou Lou på Lilla Scen

Rapporter
Fredag
Nicole Sabouné inleder festivalen inför oväntat stor publik. Extra eloge till de som trotsade regnet och stod kvar. Syndafloden jagade icke-pantare i pantamera-tältet. Blöta strandstolar verkar är lika populärt som isglass på vintern. NoNoNo får väldigt  Kelis kör Milkshake, för att hon måste. London Grammars Hannah Reid chockas av den svenska kylan och uppträder i dunjacka. Twin Shadow och The Pains of Being Pure at Heart är tillräckligt bra polare för att våldgästa varandra på scen. Kondomer eller nappflaskor, eller varför inte både och? Jag pratar såklart om Lily Allens scendekorationer. Sverige uppskattar inte Wolf Alice tillräckligt.

Lördag
Vit Päls älskar sina fans mer än de flesta. AlunaGeorges ljudtekniker kom på att bas kan vara trevligt efter ett par-tre låtar. White Noise är en fantastisk låt. Robert Hurula och kompani misshandlar fortfarande på sina gitarrer, men fint låter det. Icona Pop hörs precis lagom högt från läktaren. Say Lou Lous album kommer bli väldigt bra. Det finns folk som har shorts i ett tio grader varmt Stockholm och blir sugna på glass. Emmylou är en perfekt closer. Alain Bainbridge dygnade innan sitt gig som Kindness. Veronica Maggio har de mest avancerade publikhavsbollarna någonsin.

popaganda område

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s