Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

Superfoods debutalbum släpps i november – hör ny singel

Birminghams Superfood har lyfts upp som en viktig pjäs i den 90-talsrevival som präglat den brittiska musikscenen senaste tiden, nu står det klart att man släpper sitt debutalbum den 3 november via Infectious Music.Don’t Say That, som plattan heter, återfinns tidigare släppta Superfood, TV, Melting samt Right On Satellite. I samband med måndagens nyheter delar man även med sig av det inledande spåret Lily For Your Pad To Rest On som sångaren Dom Ganderton kunde berätta följande om för DIY; “We didn’t have a drummer when we first got together. I had this sample pack of hip-hop drum loops and then we’d just put bass and guitar over it. All the demos are broken beats and stuff, and we’ve tried to re-create that, crushing it up and making it sound a little rough.”. Hela låtlistan till debutalbumet är som följer:

Lily For Your Pad To Rest On
You Can Believe
Superfood
TV
Pallasades
Mood Bomb
i
It’s Good To See You
Don’t Say That
ii
Melting
Right On Satellite
Like A Daisy

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s