Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Fat White Family – I Am Mark E Smith

Den 22 september står ett av årets mest omtalade band på Debaser Strands scen i Stockholm, vi refererar givetvis till Fat White Family som under 2014 skapat hysteri med sina livespelningar och kontroversiella uttalanden. Det frispråkiga Londonbandet släppte under tisdagen sin första singel på det egna bolaget, Without Consent, i form av I Am Mark E Smith som är känd från det blivande kultbandets konserter. Det är inte bara The Falls frontfigur som kommer att uppmärksammas av Fat Whites utan b-sidan går under namnet I Am Joseph Stalin.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s