Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Japanese Wallpaper – Between Friends (ft. Jesse Davidson)

Vi har tidigare skrivit om den unga och lovande producenten Japanese Wallpaper som efter stor succé på Soundcloud uppmärksammats av såväl Bombay Bicycle Club som Zach Braff.  Den 17-åriga australiensaren tog ännu ett steg i den spikrakt uppåt pekande karriären när den sistnämnde valde att inkludera Breathe In i det ambitiösa soundtracket till hans senaste film, Wish I Was Here. Nu är det dags igen och än en gång är det en lika lovande landsman som står för sången över Gab Strams ambitiösa och mogna produktion när Jesse Davidson gästar alstret som går under namnet Between Friends. Den Melbournbaserade tonåringens framgångar lär med andra ord inte stanna här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s