Artikel / Lyssna / Nyheter

Gengahr släpper debutsingeln på Transgressive

Gengahr (FVI Introducerar #18) nådde redan under det före detta namnet RES relativt stora framgångar med sina demos, under året har man förutom bytt namn börjat slå igenom rejält och agerat förband till de mer etablerade akterna Superfood samt Wolf Alice. Transgressive kunde för knappt en månad sedan annonsera att man vann dragkampen om den spännande kvintetten och under gårdagen premiärspelade Huw Stephens den officiella debutsingeln från bandet. Powder släpps i fysisk form den 27 oktober backad av b-sidan Bathed In Light men redan nu går det att höra huvudspåret som förverkligar de intentionerna som fanns i demosen på ett högkvalitativt sätt, ett debutalbum är att vänta tidigt under nästa år.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s