Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Deers – Castigadas en el graneroHela indiepressens nya älsklingar Deers (FVI Introducerar #32) följer äntligen upp vårens två första demos med nytt material och det är ett helt nytt Deers som återvänder på många sätt – men musiken är fortfarande lika avslappnad och lockande. Spåret är det första inspelat av hela den charmerande Madridkvartetten och man gör det efter att ha skapat kalabalik på slutsålda spelningar i London samt kort efter beskedet att man, trots sin extremt unga karriär, ska få agera förband till The Libertines i höst. Castigadas en el granero, som löst kan översätts till “bestraffade i ladan”,  är tagen från nya sjuan BARN som släpps via Lucky Number/Mom + Pop den 3 november.

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s