Albumnyheter / Artikel / Nyheter

Julian Casablancas öppnar för att skriva nytt material med The Strokes

THE STROKES

Förra veckan släpptes första studiomaterialet från Casablancas soloprojekt tillsammans med bandet The Voidz, genom den nästan elva minuter långa Human Sadness. Nu berättar The Strokes frontman att suget efter att jobba med sin New York-kvintett börjar komma tillbaka.

The Strokes gav i somras sina första livespelningar sen 2011 och nu talar Julian ut om bandets framtidsplaner. Han säger att bandet känns mer sammansvetsat än någonsin när det kommer till att hantera att vara både kompisar och arbetskamrater. Vi har inte börjat med något än men vi kanske ska ses i Januari och lufta lite idéer, fortsätter han. Det ser alltså lovande ut för en uppföljare till senaste Comedown Machine som släpptes i fjol och möttes av ljummen kritik.

Casablancas är närmast aktuell med släppet av Tyranny tillsammans med The Voidz 23 september. Mer om det här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s