Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Sunboy – A.B.C.D.N.A.

Ett av de mest spännande framtidsnamnen inom den psykedeliska scenen är Colorados Sunboy (FVI Introducerar #34). Vad som också är spännande är samlingen 80N7 där akter utvalda av Rough Trade New York medverkar med tidigare ohört material, samlingen släpps på Cassette Store Day och bland de tjugo utvalda låtarna återfinns förutom Happyness, Spring King och Fake Laugh även just Sunboy. Under måndagen bjöds världen på duons bidrag som går under namnet A.B.C.D.N.A. som är ett stycke bra musik som fortsätter att rättfärdiga hypen.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s