Artikel / Lyssna / Nyheter

Lucern Raze tolkar Teddybears – spelar i Stockholm ikväll

Lördag kväll förväntas återigen Cantina Reals källare i Stockholm värmas upp för ännu ett svettigt PNKSLM-gig. Denna gång är det grundaren själv som vrider upp temperaturen till bristningsgränsen då soloprojektet Lucern Raze har releasefest för sin debutsingel Sunshine Blues. Inför detta hade en ny låt under fredagen premiär, det rör sig om en tolkning av Teddybears Yours To Keep och på spåret hämtat från det kommande albumet gör även bolagskollegan The Hanged Man ett inhopp. Ännu en anledning att söka sig till Cantina Real ikväll.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s