Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

TITTA: SBTRKT och Jamie xx på iTunes Festival

jamie xx
iTunes Festival som äger rum under september månad i Londons Roundhouse är ofta synonymt med halvtrötta framträdanden inför en halvtrött publik som på ett halvtrött sätt vunnit biljetter. Fredagen den 19 september var dock så inte fallet när Young Turks-männen SBTRKT och Jamie xx höll låda, och så man gjorde det. Se för dig själv när det som kommit att kallas post-dub visade sin bästa sida genom SBTRKT:s fångande produktioner och inte minst Jamie xx fantastiska mixande och ihopvävande av den egna imponerade repertoar. Bägge spelningarna går att finna här. 

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s