Albumnyheter / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Sudakistan – Rabia

Senaste tiden har vi skrivit en hel del om nya akter under PNKSLM-labeln, med all rätt. Men nu är det dags för en av veteranerna att träda fram med mer spännande musik. Det rör sig om Stockholmsbaserade Sudakistan som på ett internationellt uppmärksammat sätt blandar sitt latinamerikanska ursprung med psykedelisk garagerock – resultatet är precis så spännande som det låter. Tidigt under nästa år släpper man sitt debutalbum som är producerat av legenden Jocke Åhlund (Teddybears, Les Big Byrd osv.), det första smakprovet stavas Rabia och låter exakt som Cantina Real, den restaurangen där bolaget ofta håller sina releasefester. Det är kaos och högljudda rocktoner som pumpar ut från källaren ut på övervåningen som kryddar med sydamerikansk eufori, det gifter sig med andra ord på ett alldeles utmärkt sätt i Sudakistans senaste anstormande alster.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s