Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

TITTA: Hollow Everdaze – Ominous

Från Melbourne kommer Hollow Everdaze som i sitt hemland fått äran att öppna för bland andra War On Drugs och Wavves, förutom det har man jobbat på sin andra EP. Det första smakprovet bestod av den tunga Sugar och följs nu upp av Ominous som dessutom tar med en video. Videon bjuder såväl som låten på nostalgi och den mörkt drivna mogna psykedeliska garagerocken. Hollow Everdaze låter inte som ett band som snart ska släppa sin första EP, soundet känns väl och tryggt cementerat. Det råder inga tvivel om att kvintetten bemästrar varenda mörka ton i sin intresseväckande musik som du kan höra mer av här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s