Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

TĀLĀ med EP-detaljer och ny låt

Det finns gott om intressanta producenter som gett ut fantastisk musik senaste tiden, men frågan är om få lyckas imponera så mycket som TĀLĀ (FVI Introducerar #38). För två veckor sedan släppte hon första smakprovet i form av monsterlåten Black Scorpio och besked om en ny EP för att under onsdagen följa upp med detaljer och ytterligare styrkebesked. Londonproducenten med iranskt ursprungs andra EP släpps via Aesop den 17 november och styrkebeskedet går under namnet Alchemy, en låt där återigen öst och väst möts på ett modernt globaliserat sätt som få lyckas med. Hör för er själva och förblindas av såväl produktionen som omslaget till det kommande släppet.

tala

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s