Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Cash+David – Bones

Tim Ross och Liz Lawrence har genom sin duo Cash+David (FVI Introducerar #35) behagade med sina två första alster den så kallade bloggosfären. Nu är man tillbaka och bjuder på något betydligt mer känslosamt och mindre dansant än förföriska och mer experimentella Pulse som var vårt senaste möte med Londonborna. Det vill dock inte säga att det är en besvikelse, för det är det verkligen inte. Återigen är det en mycket komplett produktion man ger ifrån sig och visar den bredd som man redan innan sin första spelning besitter.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s