Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Gengahr – Bathed In Light

Gengahr (FVI Introducerar #18) lett av Felix Bushe karaktäristiska stämma är ett av brittiska öarnas största framtidshopp inom den alternativa rocken. Nyligen signade till Transgressive och med ett debutalbum att vänta under 2015 års första månader fortsätter man att leverera exalterande material, denna gång går det drygt tre minuter långa stycket under namnet Bathed In Light. Den drömska skapelsen fortsätter på den inslagna vägen och släpps tillsammans med Powder den 27 oktober och får oss att fråga om Bushe inte besitter en av indievärldens just nu absolut vackraste stämmor.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s