Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: NAVVI – Perfect Speed

För tre veckor sedan kom mycket glädjande nyheter från den amerikanska västra kusten, Seattleduon NAVVI (FVI Introducerar #2) meddelade att man släpper sin debut-EP den 18 november. På tidigare släpp har man imponerat stort med sin melankoliska elektroniska popmusik och under förra veckan släpptes ytterligare ett stycke kvalitet från duon i form av Perfect Speed. Kristin Henry och Brad Boettger fortsätter med andra ord att gå från klarhet till klarhet och med EP:n endast en knapp månad bort är förhoppningarna stora på detta projekt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s