Artikel / Nyheter

Klaxons kommande turné verkar bli deras sista

Bandet som fått den kanske bästa genrebeskrivningen världen skådat, spelar på sista versen. Tim Chester beskrev Londonkvartetten som Acid-Rave Sci-Fi Punk-Funk i NME en gång, sedan dess har ingen genredefiniering jag sett kommit i närheten. På Twitter meddelas nu att den kommande turnén blir deras sista som headliners.

Detta öppnar dock för potentiella festivalspelningar nästa sommar men inget är säkert. Bandet verkar heller tyvärr inte ha några planer på att komma till Sverige eller norden. De flesta av datumen som återstår är i Storbritannien men om du känner att du inte kan leva utan att ha sett Klaxons epilepsiframkallande liveshow finns chansen också i bland annat Tyskland, Frankrike och Mexico. Annars kanske denna utmärkte konsertfilm från årets upplaga av Sziget Festival duga gott.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s