Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Black Honey – Bloodlust

Det hemliga Brightonbandet Black Honey (FVI Introducerar #47) har under årets andra halva fått stor uppmärksamhet för sina minst sagt imponerande demos. Med refränger redo för de största arenorna och ett Wolf Alice-sound som ligger rätt i tiden har hyllningskören låtit sig förföras av bandets starka melodier och den charmiga mystiken där ett telefonnummer där man kan kontakta medlemmarna getts ut. Under förra veckan släppte man Bloodlust som är ännu ett starkt alster från det spännande projektet som den gångna helgen gav sin första spelning. De fyra släppen ska även officiellt ges ut och saker börjar bli på allvar för en av höstens mest lovande nykomlingar.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s